Tuesday, April 30, 2013

Segmen: Salam Perkenalan By Miss Banu


Assalamualaikum kengkawan..
tiba-tiba je rasa nak join segmen ni? Segmen apa??
Haa..tengok kat atas tu..
Jom pakat2 join segmen ni...
Sebenarnya Miss Banu ni buat segmen ni sempena hari jadinya taw.. ^_^


First, to Miss Banu, selamat datang ke blog yang bertemakan pinky purple ni..

Second, nak ucap: Sanah helwah miss Banu! Moga-moga Allah berkati usia Miss Banu dan dimurahkan rezeki..

Ok lah, serba sedikit tentang blog ni..
Blog ni biasa-biasa sahaja. Sekadar nak berkongsi dengan sahabat-sahabat..
Ingredientnya:
Perkongsian, ilmu, coretan dan contengan-contengan daripada empunya belog ini..
Moga-moga kita dapat menjadi sebaik-baik manusia yang memberi manfaat kepada manusia yang lainnya. ;)


Salam perkenalan!!

p/s: banner ni sangat-sangat matching dengan warna belog ini..hehe, suka2

2 comments:

  1. thanks sbb sudi my segmen..hehe betul banner tu sesuai dgn warna blog ni..matching gitu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks jugak sebab sudi jejak ke blog ni..hehe ^_^

      Delete